Njeno visočanstvo, Lola !

Njeno visočanstvo, Lola !

Lola…ahhhhhh to malo, nestašno, špicasto, razigrano i preslatko kuče! Na ulici, još uvek niko ne provaljuje da je u pitanju mala labradorka jer je stara svega 4 meseca. Sećam se i svoje Suzi u tom periodu, mislio sam da su mi podvalili mešanca (mada me već bilo briga jer me je uveliko osvojila).  Pokušao sam istim ovim rečima da utešim i Lolinu nestrpljivu drugaricu Biljanu, na kojoj Lola i dalje oštri svoje zubiće 🙂 .

Biljana se inače nedavno oprostila od svoje velike ljubavi, koker španijelke po imenu Bella. Ipak, potreba za malom krznatom bitangom je preovladala, i ta praznina se nekako morala popuniti (nažalost, osećaj mi je već dobro poznat).

Lola…ahhhhh to nemirno, blesavo, mazno i medeno kuče! Vijali smo se po sobi sigurno nekih pola sata i namučio sam se da uhvatim momente kada je zapravo malo mirna. Sa druge strane, nisam mogao da se odlučim da li da se igram sa njom, ili sa svojim foto aparatom. Nekako sam na kraju uspeo da ukombinujem oba, a rezultat može da se vidi u ovoj mini galeriji.

Fotografisanje ljubimaca je jedna od najlepsih aktivnosti koje sam ikada imao u svom životu. Toga sam sve više svestan kako vreme odmiče. Bez obzira na uslove snimanja, vreme provedeno u sređivanju fotografija, umor i ostale obaveze u toku dana/nedelje, ovo je definitivno nešto što mi puni baterije i održava osmeh na licu.

A Lola…Lola je mala bitanga koja još uvek nije svesna u kakvu će veličinu da izraste 🙂 !

 

Podelite