7. izložba mešanaca, Novi Sad 2022.

7. izložba mešanaca, Novi Sad 2022.

Proteklog vikenda u Limanskom parku u Novom Sadu, održala se 7. izložba pasa mešanaca. Manifestaciju je organizovalo JKP Zoohigijena i Veterina Novi Sad, uz podršku grada Novog Sada i mnogobrojnih sponzora. Detalje o organizaciji možete pronaći na bilo kom novosadskom internet portalu, ali i na zvaničnom sajtu www.zoohigijenans.co.rs. Pozitivno sam iznenađen velikim interesovanjem za ovu izložbu, a organizatori su morali da dodaju još jednu kategoriju zbog prisustva velikog broja udomljenih rasnih pasa. 

Nažalost, zbog nekih neodložnih obaveza, morao sam da odem pre samog kraja. Bez obzira na to, maksimalno sam uživao u druženju i fotkanju. Sve pohvale za organizaciju!

Obezbedio sam i nagradni vaučer za pobednika u kategoriji “Fore i fazoni”. Vaučer podrazumeva SILVER paket od 20 fotografija. Zašto baš ta kategorija? Veoma cenim kada se ljudi bave svojim ljubimcima. Mnogi ne shvataju da neki psi zahtevaju određenu vrstu psihičkog angažovanja. Takođe, ukoliko im se ne zadovolje te potrebe, mogu postati depresivni!

Mili je odlično demonstrirao svoje sposobnosti i trikove, pa je lagano odneo pobedu u ovoj kategoriji. Jedva čekam da se podružimo i stvorimo neke blesave fotke!

Pored toga što je ovaj događaj bio zabavnog karaktera, organizatori su se postarali da uklope i humanitarnu akciju. Akcenat je stavljen i na dizanje svesti o napuštenim psima, kao i skretanje pažnje na odgovornost koju ima svako od nas prema ovim divnim bićima. 

Najviše me je oduševila raznolikost pasa. Izložba mešanaca se definitivno razlikuje od svih drugih!

Uživajte u fotkama, a prilikom deljenja obavezno napomenite autora 😉 
Naravno, ukoliko pronađete svog ljubimca u galeriji, slobodno me kontaktirajte.

Podelite