Iza objektiva (VIDEO)

Iza objektiva (VIDEO)

U ovom video klipu sam želeo da podelim sa vama ceo proces jednog mog foto sešna. Fotkanje se odvijalo na Novom Beogradu ispred hotela Crowne Plaza, a glavni model je bio beli nestašni čupavac po imenu Neo. Veliki pozdrav za njega i njegovu Aleksandru koja je inače osvojila ovaj nagradni sešn na mom novogodišnjem Instagram Giveaway-u!

Neo ima skoro 6 godina ali se i dalje ponaša kao kuče. Vrlo je zaštitnički nastrojen i ne trpi svakoga u svojoj blizini. Sa mnom se združio veoma brzo, što se nije očekivalo. Dopustio mi je da mu brišem lice od prljavštine, mazim po glavi i lepo smo se izjurcali po travi. Dopala mi se njegova blentavost, a verujem da je Aleksandri on zapravo neiscrpan izvor smeha.

Fotkanje je trajalo ravno sat vremena, uz pomalo neprijatno prejako sunce. Mislim da se na ovom snimku može videti atmosfera koja je trajala od momenta kada smo se upoznali, pa do poslednjeg mog škljoca za taj dan. Prilikom fotkanja sam koristio objektive Canon 50mm 1.8 i Tamron 70-300mm 4-5.6, a aparat koji koristim je Canon 800d.

Fotografije obrađujem u Adobe Lightroom-u a ovom prilikom bilo ih je tridesetak. Inače se trudim da izdvojim oko 50 fotografija koje mogu da ponudim klijentu, tako da uvek ima dovoljno materijala za odabir.

Nameravam da nastavim sa objavljivanjem video klipova i nadam se da ćete u njima pronaći informacije koje vas zanimaju. Takođe želim ovom ovom prilikom i da vam poželim dobrodošlicu u svet Pet Fotografije…u moj svet 🙂 

Podelite