Fotografišem isključivo vikendom zbog opuštenije atmosfere i fleksibilnosti, kako mene, tako i klijenata. Fotografisanje ne bi trebalo da traje duže od 2h, a idealno bi bilo da sve traje dok još ima dnevne svetlosti.

Pozovite, ili mi pišite da se raspitate o slobodnim terminima na 064/67-90-945

Lokacija zavisi od želje klijenta. Fotografisanje može da se organizuje u zatvorenom prostoru, dvorištu u kojem ljubimac boravi, ili u nekom od parkova tj. površina pogodnih za rad i druženje.

BEOGRAD

Hyde Park, park oko stadiona Partizan, Savski kej, plato ispred hotela Crown Plaza, kej na Dorćolu ili Beograd na vodi…

NOVI SAD

Futoški park, bulevar Evrope, Beogradski kej, plaža Bećarac, Limanski park, Fruška gora, Kamenički park…

OSTALI GRADOVI

Gde god procenite da možemo opušteno da se družimo i fotkamo…

Od Vas se pre svega očekuje da imate strpljenja. Vrlo često će biti potrebna Vaša asistencija, pogotovo ukoliko je ljubimac nervozan. Takođe je poželjno da ljubimca očetkateočistite im oči i njušku ukoliko su u pitanju psi ili mačke. Obezbedite vodu i kesice za izmet, jer smo fin i kulturan svet koji čuva svoju okolinu 🙂 .

Broj ljubimaca zavisi od paketa za koji se odlučite.  Iz praktičnih razloga, poželjno je da taj broj bude sveden na minimum kako bih se dovoljno posvetio ljubimcu.

Pošaljem vam link ka katalogu, u kojem se nalaze sve tehnički ispravne i kvalitetne fotografije. Sve fotografije su numerisane i sa vodenim žigom, tako da je na Vama samo da mi pošaljete spisak onih koje želite da sredim skroz, i koje želite da postanu deo odabranog paketa.

Sve fotografije Vam predajem u .JPG formatu visoke rezolucije, formata 4×3 pogodnog za izradu. Pored toga dobijate i .JPG format pogodan za društvene mreže (instagram, facebook…) koji prolazi kroz malo drugačiji proces obrade i naravno fajlovi su manje veličine.

Fotografije možete preuzeti lično na USB flash drive-u ili Vam mogu proslediti link za DOWNLOAD.

Ukoliko ste se opredelili za neki od Premium paketa u čijem je sklopu i Foto Album, sve će Vam biti poslato na kućnu adresu preko kurirske službe a dostava je BESPLATNA!

1.Ukoliko se odlučite za neki od paketa u čijem sklopu je izrada foto albuma, dogovaramo foto sešn na barem 2 do 3 različite lokacije, kako bi fotografije bile što raznovrsnije. Možemo čak da kombinujemo i fotografisanje unutra u prostoru u kojem ljubimac boravi, i fotografisanje u nekom od parkova ili lokaciji po Vašoj želji.

2.Nakon foto sešna , šaljem Vam katalog sa odabranih pedesetak fotografija od kojih Vi birate one koje Vam se sviđaju, i koje želite da postanu deo albuma. Štampa se do 30 fotografija.

3.Nakon što kreiram album, šaljem Vam na uvid dizajn i raspoređene fotografije, a vi meni odobrenje za štampanje ili željene izmene.

4.Nakon Vašeg odobrenja, album ulazi u štampu i nakon par dana je spreman za preuzimanje.

Podelite