Foto-druženje (Novi Sad, Februar)

Foto-druženje (Novi Sad, Februar)

Na samom početku ovog posta, želim da se zahvalim svima koji su se odazvali mom pozivu na druženje i fotkanje, kao i onima koji su se slučajno tu našli i pridružili nam se.

Cela ideja je nastala iz moje želje da ljudima približim ovaj prelep zanat,kao i da ih upoznam sa svojim radom. Koncept pet fotografije beleženje momenata u kojim su naši ljubimci srećni, kao i druženje i razmena pozitivne energije. Smatram da ne postoji bolji način dočarati, kako izgleda ceo proces kroz koji prolazi jedan pet fotograf.

Poljana na Bulevaru Evrope je bila lokacija našeg prvog druženja, a na njoj se taj dan moglo videti raznoliko društvo. Mislim da su najživahnije bile malinoe, a najsmešniji boston terijeri. Neke od prisutnih pasa sam već imao zadovoljstvo ranije upoznati, dok sam mnoge od njih prvi put video. To svakako nije bila prepreka za dobro druženje i instant konekciju. U jednom momentu sam zastao da malo dođem do daha, i shvatio da već sat vremena neprestano fotografišem. Malo mi se čak i zavrtelo u glavi, zbog položaja u kojem sam proveo većinu vremena. Do kraja sam uspeo izbrojati 26 pasa, koji su taj dan prisustvovali našem druženju. Iskreno, nisam to očekivao, bio sam veoma prijatno iznenađen!

Sa druge strane, nadam se da su i svi prisutni uživali podjednako koliko i ja. Sudeći po fotografijama koje sam napravio, rekao bih da je psima bilo najzabavnije (što je svakako i poenta). Srećan sam takođe, jer je sve prošlo bez incidenata. To me je pomalo u početku brinulo, s obzirom na to da se mnogi psi ne poznaju.

Definitivno je ovo nešto što planiram praktikovati u budućnosti!

U galeriji ispod ovog posta ću postaviti neke od meni najdražih fotografija sa druženja. Nemojte mi zameriti što nisam uspeo svakog psa podjednako uspešno fotografisati.  Iako sam dao sve od sebe da svakom od vas posvetim dovoljno pažnje, zbog količine prisutnih pasa to jednostavno nije bilo moguće. U krajnjem slučaju, ukoliko vam se sviđa to što radim, uvek možemo da organizujemo fotkanje sami, čemu se zapravo i nadam.


Obaderite fotografiju koju želite na poklon, i javite mi na robert.petography@gmail.com 

KATALOG

klikni na katalog

Ukoliko želite da podržite moj rad, i da mi se zahvalite na uloženom trudu i energiji, pa i pomognete da postanem još bolji, to možete da uradite kupovinom fotografija po promo ceni od 200din po komadu

* umesto da me vodite na kafu…mada ne odbijam ni to 🙂 *

KATALOG

klikni na katalog

Podelite