Bostonijada – sajam slatkoće i čudnih zvukova

Bostonijada – sajam slatkoće i čudnih zvukova

Lični utisak – iznenađujuće pozitivno iskustvo!

Prvu novosadsku bostonijadu odlučila je da organizuje Aleksandra Hedji, uz podršku Dejane Bakočević. Ideja im je bila da se okupe i lično upoznaju bostonci i njihovi čuvari, inače članovi Facebook grupe BOSTON TERRIER NS. Moram pohvaliti trud koji je Aleksandra uložila u ceo ovaj događaj, obzirom na velik odziv ljubitelja ove rase. Ja sam takođe imao pune ruke posla, a mogu slobodno reći da mi je ovo bio jedan od jačih izazova do sad.

Ceo događaj je započeo u petoj brzini! Čim se prvih par bostonaca našlo u ograđenom prostoru limanskog parka, počela je jurnjava. Mislim da nisam imao minut predaha od tog momenta, pa dok poslednji bostonac nije napustio igralište. Uši su mi bile izgrickane i mokre, kolena modra ali srce puno! Koliko sam uspeo da ispratim, bilo je tridesetak pasa. Možda mi se samo tako učinilo, jer je prostor bio preplavljen njima. Na momente sam imao problem ispratiti kog bostonca još uvek nisam fotkao. Pored toga što su ludi i brzi, proizvodili su najčudnije zvuke 😀 Incidenata nije bilo puno, ništa više nego što se i očekuje, kada se na malom prostoru nađe veliki broj pasa. Primetio sam i puno dece oko nas. Mislim da su oni takođe uživali u celom onom pozitivnom haosu.

Prvu novosadsku bostonijadu je odlučio podržati i PREMIUM PET, time što je učesnicima skupa podelio paketiće za njihove bostonce. Veoma lep gest sa njihove strane, a doprineli su da celo iskustvo bude jos prijatnije za sve.  Inace, možete ih posetiti na Trgu slobode br.2 u Novom Sadu.

Bostonijada je trajala oko sat i po vremena, a rekao bih da je bila veoma uspešna! Nadam se da će ovakvih i sličnih dešavanja biti sve više, i da ću ih većinu uspeti ispratiti svojim fotoaparatom!


Obavezno pogledajte katalog sa fotkama OVDE !!!


Evo i mini galerije sa učesnicima bostonijade, a nadam se da ću imati prilike sa nekima od njih još da se družim!

Podelite